От 30 септември до 9 октомври зодиакалните знаци ще трябва да преминат през сериозно изпитание - това е втората половина на коридора на затъмненията. През 2024 г. именно този период се смята за най-труден и потенциално опасен и е важно да знаете какво да избягвате през него.

Енергията в този период е възможно да доведе до силни емоционални и житейски промени. За да преминете този етап с най-малко щети и да запазите равновесието, е важно да следвате определени препоръки. Ето кои са и зодиакалните знаци, които трябва да бъдат предпазливи и е важно за тях в този период:

1) да не започват нови проекти;

2) да избягват взимането на важни решения;

3) да не влизат в конфликти;

4) да не планират големи покупки

5) да не подписват договори;

6) да не прекъсват взаимоотношения импулсивно.

А ето кои са и трите зодиакални знака, за които се отнасят по-горните препоръки:

ОВЕН

За Овните този период ще донесе значителни промени в личния им живот и кариерата. Те ще трябва да преосмислят приоритетите си и да направят важен избор, който ще определи бъдещето им. Овните трябва да внимават за действията си обаче, защото прибързаните решения могат да доведат до неочаквани негативни последици. Ако вместо това запазят самообладание и успеят да подходят разумно към ситуацията, промените ще им предоставят нови възможности за развитие.

СКОРПИОН

Скорпионите ще усетят въздействието на Коридора на затъмнението повече от останалите. Този знак го очакват емоционални изпитания, свързани с взаимоотношенията и вътрешните чувства. Периодът на затъмнението ще принуди Скорпионите да се изправят срещу своите страхове и скрити желания, подсъзнателни чувства. Ако успеят да се справят с предизвикателства, ще получат възможност за големи промени, свързани с личностното израстване.

КОЗИРОГ

Козирозите ще преживеят промени в професионалната сфера. Коридорът на затъмнението ще ги принуди да преразгледат професионалните си цели и да променят посоката на дейността си. За Козирозите този период ще бъде време, в което ще осъзнаят, че трябва да излязат от зоната си на комфорт, за да успеят. Въпреки че на пръв поглед промените може да изглеждат плашещи, те ще открият нови перспективи за личностно и професионално израстване.

По материали от cluber.com